Булмедика/Булдентал 17-19 май 2016

Международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ като енциклопедия показва най-доброто и новото в медицината. Поколения лекари и дентални лекари се срещат на “своята изложба”, обменят знания и опит, убеждават се колко много са и как бързо навлизат нововъведенията в медицинската практика.

Традиционно изложбата се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването и с подкрепата на съсловните организации Български лекарски съюзБългарски зъболекарски съюз и Български фармацевтичен съюз.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ демонстрира нови възможности, уникални постижения и успешни практики на специалистите от медицинската общност.

Булмедика/Булдентал 2015:

  • 180 компании от 15 държави
  • Традиционни и нови компании от България, Германия, Гърция, Испания, Италия, Полша, Унгария, Румъния, Турция, Словения, Китай, Корея, Пакистан, Тайван, Русия
  • 14 нови участници от България
  • 11 нови чуждестранни участници
  • 120 нови продукта от Австралия, Австрия, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Италия, Китай, Корея, Лихтенщайн, Полша, САЩ, Словакия, Финландия, Франция, Чехия, Швейцария, Япония и др.
  • 12 974 посетители

БУЛМЕДИКА винаги е съдействала за демонстрирането на нови генерации апаратура, на техника от най-висок клас, на иновативни технологии и софтуерни решения, които осигуряват висок стандарт в медицинската дейност.

През 2016 година на БУЛДЕНТАЛ (зъболечение и зъботехника) лекари, мениджъри и специалисти от клиники и зъботехнически лаборатории ще имат възможност да се убедят в бързото навлизане на новостите в света на денталната медицина.

И тази година 7 ваучера по 2000 лева очакват посетителите медици на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

Професионалните форуми и новостите, представени на изложбата, ще достигнат до специалистите със специалното издание на  БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ  бизнес гайд  today.

Очакваме Ви на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2016!