Условия за публикуване на обяви в Doctora.BG

VIP ОБЯВА

С VIP знака Вие ще отличете Вашата обява от останалите. Тя ще се появи най-напред сред филтрираните обяви и така посетителите ще могат да разгледат предлаганите изделия по-добре и ще могат да се свържат с Вас. Изпратете SMS със съдържание doctora на номер 1922 (2.40 лв. с ДДС, за абонати на M-tel, Globul и VivaCom) и ще получите код за VIP ОБЯВА. Валидността на VIP-обявата е 30 дни.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Частните лица могат до публикуват до 10 (десет) БЕЗПЛАТНИ обяви в сайта doctora.bg.

2. Търговците на медицински изделия могат да публикуват обяви след като се регистрират в doctora.bg като "Търговец". Заплащането става съгласно обявената тарифа.
3. Правилното и точно попълване на всички полета във формата за записване на обява са задължителни, в противен случай администраторите на сайта си запазват правото за редактиране, променяне на позицията и изтриване на обяви с грешно или неправилно попълнено съдържание.
4. Не се позволява описването на повече от едно изделие в една обява в категория "Употребявани".
5. Изписването на реалната крайна цена е задължително. Не се подуска исписване на цени рязко различаващи се от реалните. Например изделия които струват 6000.00 лв. Да се обявяват за 1.00 лв. С цел погрешно ранжиране при търсенето. При продажба на лизинг трябва да се обявява крайната цена, а по желание на продаващия, вида и начина на плащане на лизинга се описва в допълнителната информация към обявата. Цените са с ДДС, застраховка, мито, транспорт и др. Такси в България. Цената по транспорта до клиента в рамките на страната се уговарят допълнително.
6. Заплатилите публикуване на обява, но не спазили изискванията от т.3 нямат право на компенсация.
7. Сайтът doctora.bg има право да деактивира регистрацията на "Търговци", извършващи системни нарушения на правилата за публикуване на обяви и такива с неплатени задължения.
8. Сайтът doctora.bg има право да откаже повторно активиране на "Търговец", извършвал системни нарушения на правилата.
9. Сайтът doctora.bg има право да забрани публикуването на обяви от определени телефони, IP-та или е-мейли, от които са извършвани нарушения на правилата за публикуване на обяви в doctora.bg.

ПУБЛИКУВАНЕ, ПРОМЕНИ, УДЪЛЖАВАНЕ НА ОБАВА

Публикуване на Обява в doctora.bg
В doctora.bg Вие може да публикувате обява за медицински, стоматологични, лабораторни, спа изделия.
За да публикувате обява, изберете от менюто най-горе типа на продаваното от Вас изделие и натиснете бутона ПУБЛИКУВАНЕ. Следвайте указанията. Попълнете всички задължителни полетата за описание (при желание изберете и полета, даващи допълнителна информация) и натиснете бутона "ПУБЛИКУВАЙ". Вашата Обява вече е видима и за останалите потребители на doctora.bg. След като публикувате обявата, се зарежда екран с данните въведени в обявата, и Кода на Вашата Обява. Кода на обявата е необходим за по-нататъшното редактиране на обявата (промяната на текст, добавяне на снимка, или изтриване на обявата). Запомнете този код! Той се изпраща на вашия е-mail веднага след публикуването й! Прегледайте внимателно данните в обявата която сте публикували, и ако има нужда от корекции натиснете бутона "ПРОМЕНИ ТЕКСТА". Ако желаете да добавите снимки, натиснете бутона "ДОБАВИ СНИМКА". Имате право да публикувате до 12 снимки с висока резолюция.
 
Промяна на вече публикувана Обява в doctora.bg
За да промените или изтриете обява, която сте публикували, кликнете върху линка: ПУБЛИКУВАНЕ > Корекция на Моите Обяви. Трябва да въведете вашия e-mail и Кода на Обявата. Регистрираните потребители могат да използват функционалността на в бутона My Meditredia.

Удължаване срока на изтичаща обява в doctora.bg

За БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ: срока на обявата се удължава от меню ПУБЛИКУВАНЕ > Корекция на Моите Обяви, където се задава нов срок на Валидност на обявата (30 дни).

ЗА VIP ОБЯВИ: Преди да изтече 30-дневния срок на обявата Вие получавате SMS, известяващ Ви за изтичането и. Този SMS съдържа текст doctora-(17 символа, които всъщност са ID-то на обявата Ви). Именно този текст, БЕЗ КОРЕКЦИИ в изписването, трябва да бъде изпратен чрез SMS на 1922, в случай, че желаете да продължите VIP-обява си в doctora.bg. Дори и само един допълнителен интервал в изписването е достатъчен, за да не може да се открие точната обява, която продължавате. В тези случай, след като сте "заплатили" SMS-а, ние Ви връщаме код, който да ползвате за подновяване на VIP-обявата. Следва удължаване срока на обявата: меню ПУБЛИКУВАНЕ > Корекция на Моите Обяви.

SMS Кодове

Всеки SMS-код може да бъде активиран ЕДНОКРАТНО за една от следните услуги:

I. VIP ОБЯВА
SMS-кодът може да се използва еднократно за публикуването на 1 VIP обява. VIP обявата се отбелязва със знака VIP има вид, който я отличава от останалите обяви и всички данни в нея (без брой посещения) са видими веднага след публикуването й.

Забележка:
1. Срокът на валидност на VIP обявата е 30 дни. На 30-я ден ще получите SMS, на който ако отговорите (2лв. без ДДС), можете да подновите Вашата обява за още 30 дни. В противен случай тя ще бъде невидима в сайта, поради изтичана на срока на валидност - 30 дни.
2. Данните за обратна връзка на обявите, публикувани безплатно, стават видими след тяхното публикуване.

II. ПЪЛЕН ДОСТЪП
SMS-кодът може да се използва многократно, в продължение на 5 дни от момента на получването му, но само за тази услуга.
Осигурява:
1. Преглед на цялата информация в най-новите обяви
2. Достъп за минали периоди

Технически изисквания за изработка на банери

Форматът на рекламните банери трябва де е *.gif, *.jpeg или *.svf(flash) с големина в килобайти не повече от 42 KB.

Размер в пиксели : ширина х250. Фонът във флаш-банерите трябва да бъде обект, а всички банери трябва да имат ограничителен фон в наситен цвят или рамка с дебелина минимум 1 пиксел.

Банерите не могат да съдържат код с обръщения към други сървъри и връзки, освен служебно залаганите от doctora.bg.

Обратна връзка с потребителя и поведение при клик - всички банери трябва да се отварят в нов прозорец. При изпращане на готов флаш-банер, тази опция трябва да бъде добавена в кода по време на създаването на банера.

Банерините пространства се продават за период от 30 дни
– Банерите трябва да ни бъдат предоставени поне 1 ден преди желаната дата на публикуването им

Минимални цени за 30 дни на платените включвания без включен ДДС.

- 500 лв. за централен банер под топ обяви

- 40 лв. за банер на първа страница

- 40 лв. за банер на вътрешна страница

- 40 лв. за конгреси, изложби и др. с регионално значение

- 40 лв. за конгреси, изложби и др. с национално и значение

- 40 лв. за конгреси, изложби и др. с международно участие

- 2.40 лв. е тарифата на SMS на тел. 1922 за ВИП реклама

Банерите се ранжират (подреждат) автоматично от системата според заплатените суми (вж. червените полета в горния десен ъгъл на банера).

Цените на ваучерите са:

- 10 продукта - 10 лв.

- 100 продукта - 80 лв.

- 1000 продукта - 250 лв.

Над 1000 продукта - цената се договаря.

Неизразходваната част на ваучера не се възстановява и не може да се прехвърля за друг период.

Заплащането на ваучери става по банка след заявено искане по е-mail  или по телефона. Издават се фактури по ЗДДС.

Контакти:

doctora.bg

dr.enev@endo-med.org

088 8837577